The Fierce Project

Je hebt het redelijk goed voor elkaar en toch knaagt er iets.. Is dit het nou? Wat als er meer is? Je voelt je niet altijd happy met jezelf en voelt diep vanbinnen dat er meer in je zit. Je weet dat jouw basis nog niet als een huis staat. Daarom is er voor jou The Fierce Project! 

In life ben je zonder basis nergens.. Jij bent die basis. Gaat het met jou niet lekker, dan heeft dat effect op  je gezin, je relaties en je business.

It all starts with you.

The Fierce Project is er voor jou als je:

Kortom: als je wilt ontdekken wie je in potentie bent en je daar echt thuis wilt komen.

Het resultaat

Na 6 maanden…

De energie spat van je af en je ownt deze 2.0 versie van jezelf. Alle potentie die in je zit mag eruit, vol power en confidence! 

Walk together tijdens The Fierce Project met andere inspirerende vrouwelijke ondernemers zoals jij, die er helemaal klaar voor zijn om te doen waarvoor ze hier zijn. Want, een sterke vrouw kan de wereld aan, maar een tribe vrouwen kan de wereld veranderen. Vol overgave, overtuiging en power. Die willen navigeren vanuit rust, focus en bewustwording. Die goed voor zichzelf willen zorgen. En dat gaat verder dan een avondje netflixen op de bank. Maak samen deze waanzinnige journey  en leer, inspireer en motiveer. 

We maken een deep dive op alle vlakken in je leven: fysieke en mentale gezondheid, financieel, emotioneel en relationeel.. Samen vinden we het antwoord op de vragen die je onder andere bezighouden:

You deserve this, mooie vrouw!

Waag de sprong en stap uit je dagelijkse programmering. Observeer, leer, word bewust en creëer. Connect met jezelf en versterk. Je kunt namelijk niet iets veranderen als je niet kunt connecten met waar je nu bent en wie je nu bent. Connection is de vaardigheid om volledig te ervaren wat je echt voelt. En verbinden met je lijf lukt als je er goed voor zorgt. Daarom maken we je letterlijk sterker, fitter en energieker. 

Own jouw leadership on all levels. It’s time to get FIERCE!

6 maanden lang aandacht voor jou. Met heldere doelen, persoonlijke begeleiding en vooral héél veel leren en groeien. Dit is niet voor de lazy ones, je moet dit echt willen vanuit je tenen. Tijdens de personal trainingen creëer je een sterk lichaam en een krachtige mind, ondersteund door voedingsadvies op maat. De 1-op-1- coaching maakt je mentaal en financieel sterk. We duiken in je business en creëren een rock solid basis voor je. Embody it all en geniet van deze magische reis!

What you are not changing,
You are choosing.

Dit is voor jou als je…

Investering

Oké, we zetten het nog even voor je op een rijtje, dit is wat je krijgt als je jezelf The Fierce Project gunt:

€7777,- excl. btw

Betaling in termijnen is mogelijk, stuur me een berichtje voor de mogelijkheden!

Are you in?

Are you ready? Stap dan nu in en ervaar de magie van The Fierce Project. You deserve it!