Personal training bij FEMM FSQ Women’s Only Boutique Gym in Echt-Susteren

Personal Training

Wil jij fit, gezond en zelfverzekerd het nieuwe jaar in? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Personal Training is sporten met individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Met behulp van onze professionele expertise werk je aan jouw persoonlijke trainingsdoelen, een fit en een sterk lichaam.

Wat kun je van ons verwachten?


Wij helpen, ondersteunen en adviseren jou tijdens het gehele proces. Als trainer luisteren en kijken wij naar je lichaam en passen wij de training aan op jouw persoonlijke doelen en fysieke staat. Wij staan uitgebreid stil bij de techniek van alle oefeningen en zorgen ervoor dat jij een zo groot mogelijk resultaat boekt op een efficiënte wijze, zonder dat hier blessures bij komen kijken. Jouw persoonlijke progressie wordt iedere training bijgehouden. Aan de hand van deze gegevens richten wij de daaropvolgende training zo in dat jij iedere keer weer het maximale resultaat in kracht, techniek en conditie behaald.

Met de juiste begeleiding wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker. Wij laten je ervaren dat je meer kan dan je denkt en motiveren je iedere keer weer tot het uiterste te gaan. Wij begeleiden, inspireren, adviseren en zorgen ervoor dat je met plezier naar de training komt. Je zult versteld staan van je eigen kunnen én de resultaten! Personal training sessies worden uitsluitend gegeven in onze boutique gym.

Maak kennis met personal training bij FEMM FSQ Women’s Only Boutique Gym

Vraag direct online een gratis persoonlijke sessie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

FEMM FSQ Women’s Only Boutique Gym in Echt-Susteren is dé plek voor vrouwen die doelgericht willen trainen onder professionele begeleiding door middel van Personal Training. Vraag een gratis persoonlijke sessie aan!

 

Programma's

Programma's

Ontdek de verschillende programma's die FEMM FSQ Women’s Only Boutique Gym aanbiedt!

meer informatie
Tarieven

Tarieven

Bij FEMM FSQ Women’s Only Boutique Gym kies je een passend programma dat aansluit op jouw wensen.

meer informatie
Vrouwen, overgang en krachtraining.

Vrouwen, overgang en krachtraining.

Een voordeel van de tijd waarin wij leven is dat mensen, en dan met name vrou...

Lees meer

Wendy is een zeer gedreven, gepassioneerde coach die alles geeft en alles eruit haalt!

Ratna Dewi
Ratna Dewi

You are stronger then you know!

Natashja