PROGRAMMA'S

Jij bent uniek en jij bent het waard. Bij ons krijgt elke vrouw daarom adviezen, een plan en trainingen op maat. Elk programma is life-changing.

Vergeet de sportschool zoals je die kent, of zelfs vervloekt.
Vergeet ‘gewoon maar wat doen’.
Vergeet diëten.
Vergeet klein denken, ga next level!

BeQoming PROJECT

In 4 maanden transformeer je body & mind, creëer bewustwording en verbinding met je lichaam en met jezelf en leef vanuit je kern met kracht en joy!

Je maakt een deep dive om je lichaam en leven te transformeren. Met self-love en op eigen kracht, maar geholpen door onze kennis en persoonlijke aandacht, kan jij al jouw goals bereiken. Gesterkt door de power die ontstaat als vrouwen samenwerken en hun schouders zetten onder het doel: BeQoming who they are.

BEQOMING PROJECT VIP met 1:1 Coaching

Met dit programma kies jij voor private coaching. We’ve got your back, en niet alleen tijdens het squatten. Je kunt rekenen op de specialistische kennis en volledige focus van jouw coach. Samen met haar maak jij een deep dive. Zo helpen we jou om je doelen te bereiken en je lichaam en leven te transformeren. BeQuome  Her – de beste versie van jezelf – en bereik al jouw goals.

fysieke klachten die niet fysiek zijn
the fierce project

The fierce project

Dit programma is special voor businessvrouwen. Voor powervrouwen met ambities en doelen, die de keuze maken to live their potential. Met het FIERCE programma verleggen we niet alleen jouw fysieke en persoonlijke grenzen, maar versterken we ook je leadership skills. Tegelijk bouw je aan je netwerk, want tijdens het FIERCE programma maak jij jouw deep dive samen met like minded ondernemers vrouwen. Focus is key, net als structuur, zowel in je agenda, als tijdens de trainingen en in je business. Zo kan jij excelleren in je business, als partner en als moeder. Are you FIERCE?

Gaat jouw hartslag omhoog bij het lezen van het FIERCE programma?

Haal diep adem en meld je nu aan. Dan is dat direct van je to-do list.

Ons hart gaat sneller kloppen en dat komt niet door een stevige workout. FEMM FSQ organiseert een retreat in Ibiza! Dit is jouw kans om jezelf de volledige aandacht geven.

Wanneer heb jij voor het laatst écht tijd voor jezelf genomen? Hoe lang is het geleden dat jij maar één bal hoog hoefde te houden, de bal die symbool staat voor jouw doel? Wij creëren de ideale omgeving om met jezelf aan de slag te gaan. Een exclusieve, geheel verzorgde retreat. Vijf  high value dagen waarin jij in een rap tempo transformeert to become the next level you!