Ons Team

Een sterke vrouw kan de wereld aan, maar een tribe sterke vrouwen kan de wereld veranderen. Vijf vrouwen sterk. Dat is het team van FEMM FSQ. FSQ staat voor fysique. Wij geven je niet alleen op maat gemaakte training- en voedingsschemas, maar ook waardevolle inzichten en tools. Met diepgaande mindset coaching zorgen we dat jij in beweging komt. Niet alleen fysiek. Want dit team heeft alles in de niet typische sportschool om jouw leven radicaal te transformeren. Dit doen we met veel persoonlijke aandacht en een plan dat past in jouw drukke agenda. Wij helpen je met transformeren en pushen je voorbij jouw overtuigingen en vervelende saboteurs, naar the next level you! Wij doen wat we beloven, zijn gefocust op jou en zetten ons maximaal in voor het behalen van jouw doel. Een vrouw een vrouw, een woord een woord. En dat verwachten we ook van jou.

 

Mijn passie voor sport, voeding en leefstijl is pas écht tot een diepere level gegroeid toen ik een zware rugoperatie moest ondergaan met langer dan een jaar revalidatie. Dit in combinatie met een enorme passie voor alles wat ons brein en dus 
menselijk gedrag kan beïnvloeden maakt dat ik nu met trots mag zeggen dat ik onderdeel uitmaak van het team FEMM FSQ.
Vertrouwen in jezelf én alles omarmen wat op je pad komt om alleen maar te groeien naar de beste versie van jezelf waarbij jij de regie volledig in handen hebt gun ik iedereen. Je bent het namelijk dubbel en dwars waard!

Mijn omgeving omschrijft mij als: eerlijk, positieve mindset, communicatief sterk, vrolijk, betrokken, empatisch en sensitief.

Passie voor krachttraining, voeding en zelfontwikkeling heb ik altijd gehad. Bij FEMM FSQ komen al deze elementen samen, dus toen dit op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld. Dít is mijn purpose!

Het bieden van kwalitatieve training en coaching staat voor mij voorop. Daarom blijf ik mij altijd verdiepen en opleiden, zodat ik de best mogelijke begeleiding kan bieden. Zo heb ik de volledige course van N1 training gevolgd en ben ik nu bezig met GirlsGoneStrong-1 coaching, Pre- én Postnataal en de opleiding van NLACTIEF Reuma & Fitness.

Door mijn eigen journey weet ik wat een fit en krachtig lijf voor je kan betekenen. En dat is dan ook precies waar ik mijn voldoening uit haal. Van dichtbij mogen meemaken hoe vrouwen krachtiger worden in elk opzicht en hun leven transformeren is voor mij het allermooiste wat er bestaat.

Sky is the limit en dat is precies wat ik iedereen wil laten ervaren!

teamlid Maureen
Hoe vitaal ben je?
Dat is een levensvraag die ik me al jaren stel, en de laatste jaren wordt deze vraag voor mij steeds dringender….Want ik ben 48 jaar, voedingscoach, personal trainer, ik heb kanker overwonnen en ik heb de ziekte van Crohn.

 Ik hou van sporten en in beweging zijn, én van de juiste voeding. Ik geloof dat je de kwaliteit van het leven pas echt ervaart als je je sterk en fit voelt en dat gun ik iedereen!Hiervoor is het nodig brutaal eerlijk te zijn over je leven en je gezondheid en over het doorbreken van ingesleten patronen.
 
FEMM FSQ is de plek waar dit allemaal samenkomt en waar jij resultaat kunt behalen. Hiervoor zet ik mijn passie, mijn kennis en mijn vaardigheden in!
Ik verheug me erop je te ontmoeten en je te begeleiden tot een vitaal leven.

Aan alles zit een begin en de stap nemen om te beginnen is vaak het lastigst .Met doorzetten heb ik geleerd dat je heel ver kunt komen.

‘Waar een wil is, is een weg!’

Met passie voor sport, uiterlijk en gezondheid begeleid ik jullie graag door het groeiproces heen.

Het doel is lekker in je vel zitten!

Ik heb zelf een traject bij FEMM FSQ gevolgd om aan mezelf en mijn lichaam te werken en te groeien als persoon.
DIT heeft een wereld voor mij open gezet!
Daarom wil ik dat meerdere (het liefst alle) vrouwen ook ervaren hoe life changing en FEMM FSQ zo bijzonder kan zijn!
Zelf blijf ik bijscholen, lezen en leren zodat ik jullie een optimale kwaliteit coaching kan aanbieden.
Als persoon word ik omschreven als: spontaan,gedreven, betrouwbaar, mensen mens en humor.