Hi gorgeous, powerful, beautiful woman!

Stel je voor, dat je bruist van de joy. Dat alles voelt als een kans, een mogelijkheid, als iets waar je van gaat stralen? Dat je jezelf sterk voelt. Krachtig. Mooi. 
Welk gevoel geeft deze gedachte je? Gaat het kriebelen en smaakt het naar meer? Of duiken al je saboteurs op, die vertellen dat dit jou niet gaat lukken?

Love Yourself Challenge

Het is tijd om voor die joy te gaan. Om dat heerlijke gevoel van nieuwsgierigheid en verlangen te volgen, dat de mooiste deuren voor je opent. Dat je gaat waarderen wat voor prachtige vrouw je bent.
Je mag jezelf gaan zien zoals je écht bent. Je mag gaan staan voor wie je bent. Je mag durven ZIJN, zonder schaamte en oordeel. 
Als je dit uitstraalt, is het effect enorm. Niet alleen op jezelf, hoe je tegen en over jezelf praat en naar jezelf kijkt. Maar ook op de mensen om je heen.

In de Love Yourself Challenge gaan we dit samen doen. 

Met je lichaam gaan werken, leren voelen, leren luisteren wat het nodig heeft

Van je lichaam en jezelf gaan houden

Imagine wat dat voor effect heeft op je relaties, op de manier waarop je in het leven staat? En wat dacht je van je business. 

3 april starten we, met een prachtige groep like-minded vrouwen.

I am woman, I am fearless • I am sexy, I’m divine • I’m unbeatable, I’m creative • I am feminine I am masculine • I am anything I want

Jullie mogen er stuk voor stuk zijn. Samen bouwen we aan de vrouw die in je schuilt en naar buiten mag komen.

We doen het samen. Upliften elkaar. Supporten elkaar. Schouder aan schouder. Samen zijn we zo veel sterker dan alleen. En samen creëren we een positive vibe, waar niemand meer omheen kan.